Hög tillgänglighet och kompetens är ett krav.

Personlig service skiljer oss från andra.

Vi på Ecus är experter inom tullhantering. Vi erbjuder konsultation, rådgivning och administration inom tull & skattefrågor sedan år 2000.

Vår verksamhet består i huvudsak av:

  • Tulltjänster
  • Konsultjänster inom tullområdet
  • Företagsanpassade utbildningar
  • Övrig support i tullrelaterade frågor

Som experter inom tullhantering är vår styrka att snabbt identifiera och reducera komplexiteten i våra kunders tullhantering. Därigenom kan vi hjälpa till att skapa förutsättningar till kostnadsbesparingar utifrån kundens verksamhet, system och aktuella produkter.

Våra förtullningsexperter har hög kompetens inom regelverk och logistik kring gränsöverskridande handel, några med tidigare anställningar inom Tullverket. Vår personal har spetskompetens inom flera områden såsom, tullrevision, klassificering, tullager etc. och har tillsammans många års samlad erfarenhet inom tullområdet.

Våra kunder är små och stora företag med höga krav på tillgänglighet och personlig service.

Vi månar alltid om att lära oss våra kunders flöden och behov för att kunna erbjuda konkurrensfördelar genom skräddarsydda, optimerade tullösningar som stödjer den logistikstrategi ditt företag har valt.

Vi har kontor i Ed, Göteborg, Strömstad, Svinesund, Halden, Oslo och Hirtshals i Danmark.

Kort historik

Ecus AB startades år 2000 i Strömstad, och var ett av de första svenska företagen som kopplades upp mot det norska tulldatasystemet TVINN utan att vara etablerade i Norge. Vi certifierades 2006 enligt Tullverkets Servicetrappa med alla rutiner kvalitetssäkrade. ECUS är från och med 13 januari 2009 certifierade för AEO.

Media

Vill du veta mer om Ecus eller har medierelaterade frågor är du välkommen att kontakta Peter Jacobsson, peter@ecus.se

Karriär

Är du intresserad av att jobba eller praktisera på Ecus, besök vår sida på LinkedIn eller kontakta:
Josefin Haverland, josefin@ecus.se