Ett nummer - Alla svar:  +46 (0) 771 375 700   Dygnet runt - Alla dagar

Ring: +46 (0) 771 375 700   Dygnet runt

karta samarbete europa

Nordiska Ecus och europabaserade Customs Support International ingår tullsamarbete som ger bättre service och import/exportmöjligheter för sin kunder.
Med totalt 150 tullexperter i 8 länder kan man erbjuda gränsöverskridande rådgivning och tullhantering som säkrar effektivitet och ekonomi för europeiska och internationella import/export-företag.

Även om tullförordningarna i Europa börjar likna varandra, så har varje land sin tolkning av lagar och förordningar - och även med den nya europeiska tullförordningen UCC (unionstullkodexen), så kommer det fortfarande finnas skillnader hur olika länder hanterar olika tullfrågor. Ecus och Customs Support International (CSI) har därför tagit steget in i ett samarbete, där man kan erbjuda gränsöverskridande tullkunskap på Europanivå. CSI med säte i Benelux-länderna och Tyskland - och Ecus med säte i de Nordiska länderna.

- Med en kvalitetssäkrad dokumenthantering minimerar vi riskerna för onödiga och felaktiga förtullningar för våra kunder, och med Ecus som professionell samarbetspartner kan vi försäkra oss om att våra europeiska kunder får samma service, effektivitet och kvalitet, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, även i de Nordiska länderna, säger Maarten Bedaf, VD för Customs Support International.

- Ecus företagskultur innebär att vi dagligen arbetar med att hitta nya förbättringar för att effektivisera och att ta fram kostnadsbesparingar i den totala värdekedjan för våra kunder. Vi är nu mycket glada över att ha funnit den rätta samarbetspartnern för Benelux-länderna och Tyskland, säger Peter Jacobsson, MD för Ecus.

Ecus och Customs Support arbetar i nära samarbete för att säkerställa att kunderna får de bästa tullösningarna i Norden, Benelux och Tyskland. Genom att använda kraften och kunskaperna hos ett team av över 150 tullexperter, i kombination med en integrerad och stark IT-plattform, är man övertygade om att kunna ge sina kunder en stor värdeökning i tjänsteutbudet.

Länder:
Sverige, Danmark, Norge, Finland, Nederländerna, Belgien, Luxemburg & Tyskland.

Tullkontor:
Götenborg, Strömstad, Ed, Svinesund, Halden, Hirtshals, Rotterdam, Amsterdam-Schiphol, Hazeldonk, Coevorden, Antwerp, Hamburg.


För mer information - kontakta:
Peter Jacobson (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) • www.ecus.se
eller Ton van Grinsven
(Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) • www.customssupport.com