Ett nummer - Alla svar:  +46 (0) 771 375 700   Dygnet runt - Alla dagar

Ring: +46 (0) 771 375 700   Dygnet runt

Vi på Ecus erbjuder konsultation, rådgivning och administration inom tull & skattefrågor sedan år 2000.

Genom skräddarsydda lösningar och personlig service effektiviserar vi våra kunders internationella handel. Ecus AB startades år 2000 i Strömstad, och var ett av de första svenska företagen som kopplades upp mot det norska tulldatasystemet TVINN utan att vara etablerade i Norge. Vi certifierades 2006 enligt Tullverkets Servicetrappa med alla rutiner kvalitetssäkrade. ECUS är från och med 13 januari 2009 certifierade för AEO. 

Ecus har kontor i Ed, Göteborg, Strömstad, Svinesund, Halden, Oslo och Hirtshals i Danmark. Våra förtullningsexperter har hög kompetens inom regelverk och logistik kring gränsöverskridande handel, några med tidigare anställningar inom Tullverket. Vår personal har spetskompetens inom flera områden såsom, tullrevision, klassificering, tullager etc.och har tillsammans många års samlad erfarenhet inom tullområdet.

Vi månar alltid om att lära oss våra kunders flöden och behov för att kunna erbjuda konkurrensfördelar genom skräddarsydda, optimerade tullösningar som stödjer den logistikstrategi företaget valt. 

Våra kunder är små och stora företag med höga krav på tillgänglighet och personlig service. 

 

aeo 100trippel-a-100