Tullgalan

Vi på Ecus arrangerar varje år Tullgalan – en fullspäckad dag med allt inom tull! Tullgalan har blivit en viktig mötesplats i Västsverige för dig som arbetar med allt inom tull, internationell handel och transportfrågor. På Tullgalan ger vi företag information, trender, nyheter och inspiration med fokus på framtidens tullhantering.

I år kommer vi anordna Tullgalan på två orter. Först ut är Örebro, som vi kallar för Tullgalan light, den 11 april. Den ”vanliga” Tullgalan sker den 16 maj i Göteborg. Mer information om respektive Tullgala hittar ni här nedanför.

Tullgalan Light, Örebro 11 april

Tullgalan, Göteborg 16 maj

Årets Tullprestation

För att belysa och främja hållbarhet, utveckling, effektivisering och stora besparingar inom tull – delar Ecus årligen ut pris för årets Tullprestation. Ni är varmt välkomna att nominera ert bidrag genom att skicka information till oss på tullgalan@ecus.se

Vinnaren presenteras på Tullgalan den 16 maj i Göteborg.

Tidigare års vinnare

2023 – Handelskammaren

Med sin stora kunskapsbank gällande internationell handel, och med en inställning om att alltid hjälpa till och hitta de bästa lösningar, fyller vinnare en viktig funktion för hela västsveriges företagare. Vinnare av priset bidrar gärna med sin kunskap i handelsregler, Incoterms och tullregler för att hjälpa företagen till en korrekt och konkurrenskraftig handel.
VINNARE 2023: Peter Hellman, Västsvenska Handelskammaren

2022 – Bring

Med en enorm envishet och ett stort tålamod har vinnaren bidragit till att utveckla returlösningar från Norge till EU. Malene Lillieris Klokholm har stöttat, kravställt och pressat Ecus och våra kunder hela vägen fram till en ännu vassare returlösning. Den är för e-handlare otroligt viktig – i en värld där varje onödig utgift kan vara skillnad på framgång eller misslyckande.
VINNARE 2022: Malene Lillieris Klokholm, Bring