Tullgalan 2023

Ecus bjuder varje år in till Tullgalan – en fullspäckad dag med allt inom tull! Tullgalan är en viktig mötesplats i Västsverige för tullfrågor där vi ger företag information, trender, nyheter och inspiration med fokus på framtidens tullhantering. Dagen avslutas med mingel, middag och underhållning. 2023 års Tullgalan 2023 ägde rum 11 maj på Åby Arena i Göteborg.

Tullgalan riktar sig till personer som arbetar med tull, internationell handel och transportfrågor. Den är en viktig mötesplats för tullfrågor och ger företag information om nyheter på tullområdet.

Moderator för dagen Peter Jacobsson
Styrelseordförande och en av grundarna av Ecus

Pris för Tullgalan är 495 kr + moms.

Program

  • Lars-Gunnar Nilsson på Spedak AB UCC – nu börjar implementeringen på allvar!
  • WERKS Advokatbyrå hur man tryggar sin rätt vid internationell handel samt uppföljning av importmomsen.
  • Optimera din returlogistik
  • Peter Hietala på Easycom hur optimera man sin returlogistik.
  • Norska Tolletaten det senaste kring Digitoll – det norska projektet för effektivare gränspassering.
  • Panelsamtal – Tullen i framtiden.

Tidigare års vinnare

2023 – Handelskammaren

Med sin stora kunskapsbank gällande internationell handel, och med en inställning om att alltid hjälpa till och hitta de bästa lösningar, fyller vinnare en viktig funktion för hela västsveriges företagare. Vinnare av priset bidrar gärna med sin kunskap i handelsregler, Incoterms och tullregler för att hjälpa företagen till en korrekt och konkurrenskraftig handel.
VINNARE 2023: Peter Hellman, Västsvenska Handelskammaren

2022 – Bring

Med en enorm envishet och ett stort tålamod har vinnaren bidragit till att utveckla returlösningar från Norge till EU. Malene Lillieris Klokholm har stöttat, kravställt och pressat Ecus och våra kunder hela vägen fram till en ännu vassare returlösning. Den är för e-handlare otroligt viktig – i en värld där varje onödig utgift kan vara skillnad på framgång eller misslyckande.
VINNARE 2022: Malene Lillieris Klokholm, Bring